Do zákulisí zkoušek s Tabby

Takže, úspěšně jsme se dostali přes úvod, cestu časem a nyní je načase, abychom se podívali na zkoušky. Samozřejmě, že před každým vystoupením si musíme projít náročným cvičením, připravováním a stresem.
Seznamte se s Tabithou Webb, bývalou alternativní Christine v Londýně s neuvěřitelně velkýma očima.
Díky ní je k mání pár fotek ze zákulisí zkoušek. Jsou to jen takové dráždivé a nicneříkající náznaky. Kupříkladu stále nevíme, kdo je Raoul ani Meg a podobně, ale každá informace o výročním koncertu je vzácnost, no ne? :) Hurá do toho!









Phans jako první poznali, že začíná období zkoušek, když Sierra Boggess oficiálně oznámila, že opouští
NY, aby se vrátila poprvé od svého odchodu z Love Never Dies do Londýna.






Zkoušky nehlídal ostřížím zrakem nikdo jiný, než A. L. Webber, aby pohlídal, jak se oslava jeho nejslavnějšího muzikálu bude vyvíjet. :) Dokonce jim i očividně zahrál.


Malá ukázka Masquerade nanečisto. :)


Ach a tady ho máme. Našeho Erika, Ramina Karimloo. Krásná momentka, bílá mu sluší a uplá trička taky :D Dobře, Lotte má pro někoho "trošku" slabost. :)


A tady je už dokonce naše ústřední dvojice Ramierra (miluju tu zkratku :D)! Podle komentáře naší průvodkyně je to záběr na nadšenou tvář Sierry, když poprvé uslyšela zpívat herečku Carlotty, Wendy Ferguson. To asi musí být pěkný hlas. :)


A přichází kostýmové zkoušky! Žádné fotky naší 'hlavní dvojky' nejsu žal k mání, ale aspoň se pokochejme krásnými kostýmy Tabithy. Zahrála si ve scéně Hannibal, Masquerade a Don Juan Triumphante.






A nakonec zkoušky na scéně v Royal Albert Hall. Stále se neví, kdo je Raoul, ale můžeme už vidět jeho záda...a jak pěkně visí. :D Z toho tedy můžeme posoudit, že se jedná o scénu 'Final Lair'.



Komentáře

Oblíbené příspěvky