Design léto 2019

Vzhledem k mému poslednímu muzikálovému článku jistě není překvapením, že jsem Tahmed poprosila o kabátek právě s Notre Dame de Paris. A za co jsem zvlášť vděčná je fakt, že se tam vešel i Frollo Daniel Lavoie. O:) :D
Líbí se mi, jak mezi ním, a fotkou Quasimoda, který svírá bezvládnou Esmeraldu, tančí napůl průsvitná Helene Segara, originální Esme, nedostižný přízrak pro ně oba. Je maličko škoda, že fotka úplně vpravo není tak ostrá jako ty zbylé, ale kvalitě fotky neporučíš.
Taky mám za to, že část blogu vyšetřená pro text je o trošičku širší než byla, může to být jen mé zdání, ale mám takový pocit. :D
Barvičky jsou laděné do zajímavého odstínu tmavší hnědé, která má trochu oranžový nádech, což je perfektní, je to tmavší, než obvyklé letní designy, ale pořád to má teplý nádech, hodně se mi to líbí.

V závěrečné části článku skládám tradiční vřelé díky Tahmed, která kabátek vytvořila, už je to pěkných pár let, co mi designy tvoří, věnovala tomu spoustu času a energie - nehledě na fakt, že mi je i nastavuje - a já si toho opravdu cením, díky, díky.

No a na závěr - užijte si léto! :)

Komentáře

  1. Tak tomu říkám změna - většinou tu bývají designy ve světlejších barvách. :-) Ale i tak se hodí na léto. A když se to vezme, tak i na podzim. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky