Kabátek zima 2018 a jaro 2019

A tady jde vidět, jak těžce neaktivní jsem byla, když tyhle dva kabátky dávám do jednoho článku, ale whatever.
Ahoj, vítejte, je jaro a Sansa je pravá královna Severu, konec hlášení.
Ano, začala jsem se dívat na GOT - trvalo mi to jen nějakých deset nebo kolik let déle, než zbytku populace Země, v pohodě.
Sansa je skvělá a nikdy si nezasloužila tu hate, co dostávala.
Moje oblíbená postava je (ehm, můžu spoilerovat a říct že byl? ups, už se stalo) Littlefinger. Jo. Littlefinger. Suďte mě, kamenujte mě, mně je to JEDNO. :D
A protože internet se rád lidí chytá za slovíčko, když říkám, že je to moje oblíbená postava, neříkám tím, že souhlasím s jeho činy, nebo že je ospravedlňuju. Ne. Byl to hajzl. Ale boží hajzl.
Cool? Cool.

Co se barevného spektra týče, nečekala na vás po rozkliknutí Lottelandu žádná drastická změna - z hnědé až takové temně červené k meruňkové. Kdybych si dělala statistiku, meruňková by byla nejčastější barva na tomto blogu. Což je vtipné, protože normálně si v ní nijak zvlášť nelibuju, ale na internetu vypadá dobře. :D :D

Melu páté přes deváté, pardon, asi na mě už stihla padnout jarní únava. :D

Tradiční díky Tahmed, která mi kabátek vytvořila!
Bloguju sedm nebo kolik let a pořád si je neumím dělat sama, lidi! :D :D :D




Komentáře

  1. Bezprostředně po spatření nového designu: "Jsem tu správně? Lotte se pustila do sledování GOT?" :D :D
    Upřímně mám mnohem radši knižní Sansu než "tu seriálovou". (S touto postavou jsem kapku komplikovaný vztah: v 1. sérii jsem ji moc nemusela, po přečtení knih jsem ji od 2. řady začala mít ráda - nebo spíš litovala, to co se jí dělo bylo fakt hrozný - což mi vydrželo do 5. nebo 6. série. Po přehodnocení dojmů preferuji Sansu v knihách.)
    Taky jsi měla ráda Littlefingera? :D Souhlas, byl to hajzl, kterého mě bavilo sledovat (narozdíl od jiných hajzlů ze seriálu, které jsem z duše nenáviděla - viz Joffrey nebo Ramsey.) :-)
    Pozn.: nejspíš jsem si Malíčka oblíbila kvůli Aidanovi. :D :DMeruňková je pro blog slušivá a Tahmed se (opět) povedl.

    OdpovědětVymazat
  2. Já knihy nečetla, tak o knižní Sanse zatím nemohu mluvit, ale mě ani v té první sérii nevadila. Jasně, nebyla mou nejoblíbenější postavou, ale když vezmu jak mladinká v té době byla, tak mi nepřekáží, že se chovala tak naivně a afektovaně, protože to prostě lidi v rané pubertě dělají a mají na to nárok. :D A fakt, že si prošla vším čím si prošla a nezlomilo ji to, ale naopak posílilo, je obdivuhodný. Podle mě si za celý seriál prošla největším vývojem a udělalo by mi největší radost vidět ji na konci poslední série v nějaké pozici moci.
    Littlefinger byl boží! :D Ďábelsky boží - a jeho dynamika učitele a žáka se Sansou patřila mezi moje oblíbené scény. A bylo mi líto, když umřel tak jak umřel, on si zasloužil něco víc epic. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky