The Phantom of the Opera - Lindsey Stirling

Zdravím v pravidelné rubrice videa týdne. Na úvod se vám musím tak celkově omluviti za ne zrovna vzornou frekventovanost přidávání nových článků, ale má drahá starší sister se v sobotu vdává a u nás je to teď předsvatební zmatek nad zmatek. Uff.
Ale zpět k tématu. Tohle video velmi talentované a všestranné houslistky Lindsey Stirling už určitě všichni znáte. Propojila v něm moderní i klasickou verzi Fantoma, hraje všechny známé melodie našeho milovaného muzikálu v pěkně provedeném klipu v kostýmech z filmu z roku 2004.
Osobně jsem, jak se vyjádřila Barbara, zarytá Webberovkyně, takže se né vždycky tvářím pěkně, když se někdo snaží zmodernizovat FO, ale nad talentem Lindsey jeden prostě musí smeknout. :)
Krásný nový týden. xxx





Komentáře

  1. Ano Lindsey je opravdu dokonalá a úžasná a znám ještě jednu takovou dobrou holku co hraje podobně fantoma, ale té tam nechybí mé oblíbené Point of no return :D

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Věřím, že PONR je docela obtížné zahrát na housle...ale chápu proč to říkáš, nezapomínám, že je to tvá oblíbená scéna. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, tak to je ale talentované duo! Máš pravdu, PONR zní nádherně i na houslích o čemž jsem ale nepochybovala, pouze jsem se domnívala, že to bude těžké zahrát. Ale když někdo housle ovládá jako tato slečna....opravdu úchvatné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: ano ano je to nádherný kousek :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky