Poison & Wine - Sierra Boggess, Ramin Karimloo

Jaký nezvyk zase psát video týdne! :) Je skvělé být zpět. :) Tohle video mě zastihlo ve fázi učení se k matuře ve chvílích největšího zoufalství a rozhodně mi zlepšilo den. Ramin ho uveřejnil v rámci svého vlogování ze zákulisí Les Misérables na Broadwayi, kde momentálně hraje Jeana Valjeana a Sierru má v divadle hned vedle, kde hraje Christine Daaé po boku Norma Lewise. První díl jeho vlogu můžete najít ZDE, další už si případně dohledáte. :)
Ramin a Sierra jsou teď oba obyvatelé NY a dokonce jsou divadelními sousedy. Je tedy jasné, že zase tráví spoustu času spolu a jak vidíme, jsou z toho žně i pro muzikálofily. :)
Nevím, jestli je to náhoda, či vyhověli fanouškům, protože Poison&Wine byla snad přímo vymodlená píseň pro Rierru po které volala už nejedna ústa. A nebudu lhát, byla jsem jedna z nich. :)
A důvod pro to skutečně byl - jen se podívejte na tu intenzitu, chemii pro Rierru už typickou a ten způsob, jakým se jeden na druhého dívají! I text samotný je pro ně jako stvořený, nemyslíte? A tak trochu se mi zdá, že si to oba velmi dobře uvědomují. Ale...to už jsou jen dohady. :)
Krásný nový týden! xxxx




Komentáře

  1. miluju Rierru. Ta píseň je pro ně fakt stvořená.

    OdpovědětVymazat
  2. Je fajn mít tě tu zpátky :D
    A KONEČNĚ - co více k tomuto videjku říct, když jsem začínala poznávat tento svět fantoma a jeho herců, věřila jsem že tihle dva jsou spolu, jaké pak přišlo velké zklamání :D mno každopádně všichni můžeme tajně doufat a snít, že prostě tihle dva patří k sobě :D
    Ps: další suepr zpráva, až ti budu dávat nový kabátek budu mít volno takže se nebudu stresovat s žádnou zkouškou taký plus :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji ti. :)
    No, tak kdyby Ramin neměl dva syny, tak bych v to taky doufala, ale za těchto okolností spíš doufám, že zůstane věrný Amandě. :) Ale chápu jak to myslíš, kdo by ty dva nedával v duchu dohromady, že ano. :)
    Tak to je super, ráda slyším.. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky