Česká produkce FO: kostýmy & lustr


image host

Nejspíš Wishing dress?



image host


image host

Svatební šaty.

image host



image host


image host



image host

Madame Giry je asi inspirována 2004-kou, mám trochu ten pocit.


image host




image host



To co vidíme docela vlevo dole bude nejspíš Star Dress.


image host


Česká Carlotta Tereza Mátlová.


image host



Český lustr.

image host

Komentáře

  1. Slibovalo se to a... mrzí mě, že proběhly takové změny, ale zase je to o zvyku. Většina fanoušků je zvyklá, na původní kostýmy a velice nelibě nesou změny (když si vzpomenu na to, kolik povyku vyvolala změna kostýmů na UK Tour - a to se jednalo o drobné úpravy, vyjma Red Death). Nejvíc se mi líbí šaty Madame Giry (zvláště krajka u krku a rukávy).
    Jsem zaujatá, jsem fixovaná na klasiku z Londýna (i Broadwaye) je pro mě těžké srovnávat.Jsem zvědavá na paruky. "Raoulovu" jsme viděli (doufám, že byla provizorní).

    OdpovědětVymazat
  2. Bereš to správně pozitivně, s otevřenou myslí.
    Přesto se obávám, že mě neoslovilo vůbec nic. :/
    Ale tvoji víru v paruky sdílím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mno mě se ty modré šaty líbí, ale svatební vůbec ne :D ty jsou spíš z období baroka či rokoka :D :D a jsem zvědavá, jak zvládnou tak složité šaty obléknou během půl minuty :D

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš, o tom jsme si vlastně psaly na FB jak se shodneme, že se neshodneme. :D
    Ale originální šaty jsou taky velmi složité a herečky a kostymérky to zvládají, v tomto případě moc nevidím rozdíl. :) Určitě s tou rychlou costume change museli počítat....snad. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se musím tak trochu "pochlubit" že mi máma dala za úspěšný 1.rok na vš lístky :).Jinka jsem velmi zvědavá... jo dotaz - ty písně budou česky nebo anglicky?..

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to se máš. Ty lístky jsou dost drahá záležitost....:)Písně budou česky, dokonce jich už pár dali na internet: http://www.goja.cz/fantomopery/postavy.html

    OdpovědětVymazat
  7. tak to jsem ráda. :). jo jsou, ale nic víc nedali takže pro fakt super :). jedu 12. 9. pokud si vzpomenu napíšu dojmy jestli chcete. Nějak nemám na FO čas.
    je to od 8 a další den jedu na konzert na Kabáty takže fakt super víkend !! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych byla za dojmy moc ráda, jestli budeš mít čas a chuť, tak je určitě sepiš. :)
    Tyjo, tak to bude dvojitá radost, paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  9. [4]: ano neshodneme to máš pravdu jen jsem stejně nejvíce zvědavá na šaty z Point of no return, ty jsou pro mě klíčové a nejdůležitější :D[6]: to se tu někdo má, i moje spolubydlící z koleje tam pojede, jenže po jedné ukázce, právě při obsazení Bohuše Matuše jsem si tak nějak uvědomila, že jsem možná i ráda, že to neuvidím :D

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Dík. Mám z toho smíšený pocity. Na jednu stranu se těším, ale na druhou... FO už dávno pro mě není srdcovou záležitostí, takže to beru zvláštně

    OdpovědětVymazat
  11. [10]: No, šance že budou pěkné je už jen minimální, víš o tom? :D[11]: Alespoň to bude zaručeně objektivní názor. :)

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Vím a děsí mě to, ale naděje umírá poslední

    OdpovědětVymazat
  13. No přátelé, přiznejme si to, je to takový malý český rybníček, který tímdle stylem světovosti nedosáhne. A asi ani nechce. Stačí, když se bude psát o tom, že to stálo hodně peněz, ale přitom použijí levný umělý satén místo hedvábí.. Já jim na to teda neskočím :)..

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Já tomuhle rozumím tak málo, že co Blesk napíše, tomu asi budu muset věřit. Což nenávidím říct, protože přirozeně - Blesk je hrozný odpad.
    Ale skutečně, ty kostýmy jsou lacině vyhlížející, asi si mysleli, že jim tohle zbaštíme a zároveň si byli vědomi faktu, že v zahraničí by takové návrhy byly průšvih. Ale jak se zdá, už ani ti čeští fanoušci jim to nebaští a nejsou z toho všeho dvakrát šťastní.
    Už se mi ta produkce ani nechce vidět, upřímně...

    OdpovědětVymazat
  15. Jaku už jsem psala jinde. Jste zbytečně otrávení předem, nenechte na sebe ten bulvár tolik působit, je to jen proto, aby se prodali lístky, to je jasné. Ale věřím tomu, že český fantom bude skvělý. Moje kamarádka na tom nedávno byla v Londýně, a když se vrátila s ptala jsem se na dojmy, tak říkala, že to čekala daleko větší, moc jí to neuchvátilo, mluvila o ošuntělých kulisách, malém sboru, prostě čekala víc, namlsaná z té verze k 25. výročí. No, a pak, v divadle to zas takový nářez nebyl. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jo a ještě říkala, že se jim v Londýně zasekl lustr, takže nespadl :-) To bych chtěla opravdu vidět.

    OdpovědětVymazat
  17. Jak se vám líbí přestavby? Jinak bulvár je sracka! Akorát to pospini, i když mezi námi, některé věci ;-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky